Wol vilt workshops

Dankzij de wol vilt workshops die je bij ons kunt volgen zal ook jij deze oeroude techniek onder de knie kunnen krijgen. Het volgen van wol vilt workshops is natuurlijk ontzettend leuk om te doen. Je gaat zelf, of in een groepje, aan de slag met het wol vilten. Ook een uniek idee om bijvoorbeeld te doen met het bedrijf! Door de toegankelijke soort wol vilt workshops zal iedereen die een beetje goed is met zijn handen aan de slag kunnen met het wol vilten. Neem anders eens een kijkje bij ons op de site om zelf te zien wat er allemaal aan bod zal komen tijdens de wol vilt workshops. Wol vilten, nog altijd één van de leukste technieken die je maar kunt leren!

Wil je meer weten over vilten? Volg dan een workshop en check de webshop voor toekomstige evenementen. Voor specifieke vragen of wensen, kan je mij steeds schrijven op [email protected] of via facebook @ruthscorner.be

Felted Sheeps Wool

Romania Workshop - 16-19 augustus

Leef jezelf uit in de andembenemende natuur in Bihor, ook wel de westerse poort van Transylvanie genoemd. Vilt je eigen schapenvacht van het Tsurkana schaap, en geniet van een lekkere traditionele maaltijd. Verblijf in Oradea, stad van Art Nouveau. Dit reisje geeft je een niet te vergeten ervaring van ongerepte natuur, een bloeiende stad en een fijne cultuur. Om alvast een gimp te krijgen van waar je verblijft, bekijk onderstaande video gemaakt door Discover Bihor.

Je verblijft in het Gala hotel in Oradea (***). Gelegen vlak bij het centrum van de stad maar toch rustig. Het hotel heeft een rustieke uitstraling. Je deelt een kamer met 1 iemand (twin bedden). Ontbijt is inbegrepen in de kost.

Schema:

  • Dag 1
  • Aankomst in Boedapest. Vanuit Boedapest Airport word je met minibus naar Oradea gebracht. Je bent vrij om de stad te bezoeken.

  • Dag 2
  • Om 9u30 word je opgepikt aan het hotel en naar de plaats gebracht waar we zullen vilten (10-20 mins rit). We nemen hier een hele dag voor. Lunch wordt voorzien en na het vilten genieten we samen nog van een lekkere Roemeense maaltijd, buiten gekookt bij het kampvuur. In de avond word je terug gebracht naar Oradea.

  • Dag 3
  • Een natuurwandeling met de herder en zijn schapen. Hij vertelt/ toont ook hoe de kaas gemaakt wordt. We eten terug samen bij het kampvuur.

  • Dag 4
  • Bus terug naar Boedapest.

Hoe geraak je daar: er zijn vluchten vanuit Brussel, Eindhoven, Londen. Ik raad je aan om ergens rond de middag toe te komenop vrijdag. Zo krijg je nog te tijd om de sfeer te proeven in de stad. In onderstaande video kan je al een idee krijgen van de stad waar je zal verblijven. Wanneer je je aankomst uur weet, gelieve dit te melden zodat ik je busticket kan boeken naar Oradea. Dit is reeds aangerekend in de prijs.